5 tips för att boka konferens i Stockholm

När du är i färd med att boka konferens i Stockholm har du sannolikt en att göra-lista som verkar oändligt lång. En viktig och utmanande del av att planera en konferens är att välja rätt lokal för ändamålet. För att underlätta lite för dig får du här några tips som kan hjälpa dig att välja en riktigt bra lokal för konferensen. Med hjälp av våra råd kan du med tillförsikt ta dig an utmaningen att boka konferens i Stockholm.

1. Läge

Lokalens läge är en viktig faktor att ta hänsyn till när du har tänkt boka konferens i Stockholm. Innan du bestämmer dig för en viss lokal bör du säkerställa att deltagarna enkelt kan ta sig till platsen. Det kan också vara en god idé att kontrollera att det finns restauranger eller andra platser i närheten där ni kan träffas antingen före eller efter konferensen, om ni inte beställer catering till konferenslokalen.

2. Tillgänglighet

När du har bestämt dig för en lokal och undersöker huruvida den är tillgänglig, bör du även undersöka vilka andra ytor i konferensanläggningen som är tillgängliga. Det kan till exempel röra sig om ytor utomhus eller mindre mötesrum i fastigheten. Att dela upp konferensdeltagarna i mindre grupper för gruppdiskussioner och brainstorming är ett utmärkt sätt att involvera och aktivera deltagarna!

3. Pris

Såvida din budget inte är obegränsad är naturligtvis kostnaden en faktor. Innan du påbörjar arbetet med att boka konferens i Stockholm bör du ha en budgetpost öronmärkt för hyra av lokal. På så sätt har du bra koll på vilka konferenslokaler som ryms inom budgeten.

4. Faciliteter

Du bör boka en konferenslokal som har allt du behöver för att genomföra konferensen. Detta inkluderar projektor, högtalare, mikrofoner, trådlöst nätverk och annan utrustning. Du behöver också veta hur många personer som ryms i lokalen vid olika typer av sittningar.

5. Mat och dryck

Många konferensanläggningar ger dig möjligheten att bjuda deltagarna på mat och dryck. Om så inte är fallet kan du fråga om det finns möjlighet att anlita en extern cateringfirma. Tänk på att vissa deltagare kan ha matallergier eller kostrestriktioner.

5 tips för att boka konferens i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *