Ett giftcard (gåvokort) är den optimala gåvan för en arbetsgivare att ge sina anställda. För när medarbetarna får pengar används dessa helt enkelt för att stoppa i “hål” i vardagsekonomin. Det kan till exempel röra sig om återbetalningen av lån eller för att betala räkningar. Men ett presentkort kan istället användas av den anställde för att kunna köpa en konkret gåva utan att behöva känna någon som helst skuld över detta.

Därför är detta den perfekta gåvan att ge till de anställda. Istället för att ge dem en present som de kanske ändå inte riktigt vill ha kan de här välja ut precis den gåva de önskar sig. Men fördelarna med att som arbetsgivare ge bort ett giftcard är fler än enbart denna. Läs vidare så berättar vi mer om fördelarna med dessa gåvokort!

Fördelarna med att ge bort ett giftcard till de anställda

Anledningarna till att gåvokort är väldigt bra är flera. Dessa är några exempel på de formidabla fördelarna med att ge bort presentkort till medarbetarna:

  • De är flexibla och passar din budget. Ett giftcard har den stora fördelen att det är en flexibel gåva som kan anpassas till vilken budget som helst. Till exempel kan du ge bort en ganska liten summa om du jobbar med en begränsad budget. Eller så kan du slå på stort och satsa ordentligt genom att ge bort en lite större gåva – valet är ditt!
  • Medarbetarna kan njuta av sina gåvor. Som vi redan har varit inne på är en stor fördel med ett gåvokort att medarbetaren verkligen får chansen att njuta av sin gåva. Detta då den anställde får chansen att välja ut en present som den verkligen vill ha istället för att bara få en slumpmässig gåva kastat i knät.
  • De har samma psykologiska effekt som upplevelser. Idag är det populärt att ge bort upplevelser som gåvor. Men visste du att presentkort har precis samma psykologiska effekt som dessa gåvor? De är lika motiverande och den anställde känner sig precis lika uppskattad och sedd när den får ett gåvokort.

Så sluta fundera över vad du ska ge dina medarbetare och slå istället till!

Ett giftcard är den ultimata gåvan från arbetsgivaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *