Fördelar med att hålla kickoff i Stockholm

I huvudstaden Stockholm vimlar det av mötesrum, aktiviteter, boenden och restauranger – allt som behöves för en bra kickoff. Många företag väljer att hålla till här, vare sig man vanligtvis arbetar långt ifrån staden eller inte. Det finns flera fördelar med att arrangera en kickoff i Stockholm – några av dom presenteras här.

Stort utbud av allt

Stockholm är en stor stad som kan erbjuda det mesta – i alla fall sådant som är stående inslag vid en kickoff. Boende kan behövas för det företag som reser långväga och hotell finns det minst sagt gott om, dessutom i olika prisklasser. För möten och föreläsningar finns gott om anpassade lokaler som man kan hyra antingen per dag eller timme.

Självklart finns också ett näst intill enormt utbud av restauranger och barer att runda av dagen på och man kan verkligen välja och vraka utefter önskemål och krav. Man behöver heller inte ha en bil för att röra sig runt i staden – det är nära till det mesta och det är dessutom enkelt att hålla tiderna genom att åka bussar eller tunnelbanor som går stup i minuten.

Stockholm erbjuder skräddarsydda aktiviteter för kickoff

Den stora staden Stockholm har även ett stort utbud av olika typer av aktiviteter som passar vid kickoff. Det faktum att många företag kommer juast hit gör också att det finns aktörer som riktat in sig på att arrangera skräddarsydda kickoffaktiviteter – det finns en efterfrågan och det finns ett utbud.

Även med detta finns flera fördelar, bland annat att man sparar massor av tid på att slippa planera allt in i minsta detalj själv. Man bokar det som verkar mest passande för gruppen och sedan behöver man bara dyka upp på utsatt tid.

Några exempel på kickoffaktiviteter i Stockholm:

  • RIB-båt i Stockholms skärgård
  • Fiske
  • Segway
  • Åka stridsbåt
  • ”Fångarna på fortet” på Vaxholm

Chans att nätverka med andra

Det kanske inte är huvudsyftet med en kickoff, då man främst umgås och arbetar internt, men möjligheten att träffa andra företagare är stor. Kanske på hotellet eller kanske under den roliga aktiviteten?

Som företagare strävar man trots allt nästan alltid efter nya kontakter så varför inte förena nytta med nöje? Kanske är det just i Stockholm en framtida samarbetspartner finns – som kommer att delta i en framtida kickoff.

Fördelar med att hålla kickoff i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *