Att anordna ett företagsevenemang i form av en kickoff eller liknande är ett bra sätt att föra samman de anställda. Ett sådant evenemang gör det även möjligt att bygga upp arbetsmoralen och gruppdynamiken hos de olika medarbetarna. Dessutom kan det ge er alla ett bra tillfälle att fira företagets framgångar. Men det är viktigt att beställa catering i Stockholm till ett sådant evenemang. Detta för att försäkra sig om att evenemanget faktiskt blir så lyckat som du föreställer dig att det ska bli.

5 steg till beställning av catering i Stockholm till företagseventet

När du ska anordna ett företagsevenemang i huvudstaden gör du alltså bäst i att beställa catering i Stockholm. Detta gör du lämpligast på följande sätt:

  1. Sätt fingret på syftet med evenemanget. Steg ett är att bestämma dig för vilket syftet egentligen är med det aktuella evenemanget. När du vet detta kan du enklare välja vilken typ av mat och dryck som ska serveras. Till exempel erfordrar en formell företagsmiddag en helt annan meny än en lite mer avslappnad kickoff.
  2. Sätt en budget för mat och dryck. När det kommer till budgeten för evenemanget är det vanligt att mat och dryck utgör en stor andel av kostnaderna. Därför bör du sätta en budget för cateringtjänster innan du ger dig ut på jakt efter en bra cateringfirma.
  3. Ta reda på hur många personer ni blir. Nästa steg är att ta reda på hur många personer ni faktiskt blir. Antalet gäster är trots allt en viktig faktor som avgör vilka cateringtjänster ni behöver. Dessutom behöver du ta hänsyn till eventuella allergier eller andra kostrestriktioner.
  4. Bestäm dig för en meny. Utifrån budget, antalet gäster och syftet med evenemanget kan du nu bestämma dig för en meny. Välj en sådan som tilltalar alla de inbjudna medarbetarna. Överväg gärna att bjuda på såväl varmrätter som kalla rätter och vegetariska samt icke-vegetariska alternativ.
  5. Hitta en lämplig leverantör. När du har tagit dig fram till detta femte steg är det dags att hitta en aktör som kan leverera på detta. Utifrån den information som du redan har att tillgå kan du ganska enkelt välja en bra leverantör av tjänster inom catering i Stockholmsområdet.
Om att beställa catering i Stockholm till företagsevent