Tjänster och produkter från zignsec.com/products

Det svenska företaget Zignsec erbjuder ID-verifiering och digitala säkerhetslösningar över hela världen. På zignsec.com/products presenteras de största tjänsterna inom företaget vilka är:

 • Online ID Scanning
 • Electronic Identities (eIDs)
 • e-IDV (Register checks)

Tjänsterna presenteras mer utförligt under kommande rubriker:

Online ID Scanning

Online ID Scanning sammanfattas med att identifiering kan ske av vem som helst, var som helst och på 10 sekunder. Kunderna använder kameran på en mobiltelefon, eller dator, och tar kort på ID-handlingar varpå dessa automatiskt laddas upp till systemet. Vilka ID-handlingar som krävs beror på krav utifrån exempelvis nationella lagar samt företagens eget säkerhetsarbete. Det kan exempelvis vara ID-kort, pass eller körkort.

 • Skapar smidig användarvänlighet
 • Erbjuds över hela världen
 • Enkel att implementera till övrig verksamhet

Electronic Identities

Electronic Identities (iIDs) är något som växer kraftigt. Detta utifrån att den digitala världen ökar i omfattning gällande både tjänster och produkter. Det är helt enkelt viktigt att kunna verifiera sig digitalt samt hantera en egen elektronisk identitet.

För användaren är det enkelt att nå sin digitala identitet och informationen kan sedan användas i kontakt med myndigheter och företag som behöver ta del av den personliga informationen.

 • Snabbt och enkelt att komma igång
 • Flexibelt och stabilt system
 • Skalbart – kan utökas vid behov

e-IDV

e-IDV kallas även för registerkontroll, vilket är precis vad det handlar om. Zignesec kan kontrollera information från register i över 40 olika länder. Exempelvis kan en kontroll ske att en person verkligen bor på den adress som anges vid registrering av en finansiell tjänst.

Genom dessa identitetsverifikationer skapas underlag för bättre säkerhet. Därmed kan även antalet bedrägerier minska och företag vara säkrare på att rätt person får tillgång till rätt tjänster. Till viss del fyller redan Bank-ID denna funktion i Sverige men via Zignesec.com/products presenteras även tjänster utöver vad BankID kan erbjuda.

Zignesec.com/products – för mer info

För mer information om företaget, dess tjänster och den expansion som sker:

 • https://zignsec.com/products/ – Allmän information om de vanligaste tjänsterna hos företaget. Förklarat på ett enkelt sätt utan djupare tekniska förklaringar
 • se/aktier/om-aktien.html/1010337/zignsec – Följ den ekonomiska utvecklingen av företaget via aktiekurs, insiderhandel och nyckeltal. Dessutom samlas här även pressmeddelande och nyheter kring företaget.
 • idg.se/2.2524/1.724707/svensk-id-plattform-zignsec – Techworld är en Sveriges ledande E-tidningar inom tech-industrin. Artikeln beskriver hur flera av de tjänster som presenteras på zignsec.com/products fungerar för företag och konsumenter.
Tjänster och produkter från zignsec.com/products

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *