Företagslarm som skyddar din lokal

Det är lätt hänt att företag glömmer bort att investera i företagslarm. Inte undra på, man har ju gott om andra saker att tänka på, som schemaläggning, löner och andra viktiga saker. Men faktum är att företagslarm är väldigt viktigt. Vad skulle hända om din företagslokal fick inbrott just nu? Utan ett larm är det ingen som rycker ut för att hjälpa till. Det finns dock flera typer av företagslarm, vissa är bättre än andra. När du väl ska välja ut företagslarm finns det vissa saker att tänka på, bland annat:

  • Ska larmet användas av flera personer?
  • Vill du koppla utryckning till larmet?
  • Vilka andra finesser är viktiga för dig? Exempelvis användarvänlighet och funktioner.

För att personalen inte ska tycka att det är svårt eller läskigt att larma av och på lokalen är det viktigt att du hittar ett företagslarm som är så enkelt och tydligt som möjligt att använda. Idag finns det många stora aktörer inom företaslarm. Du kan till exempel hitta effektiva larm där det även ingår smarta larmdekaler. Larmdekalernas uppgift är också viktig eftersom det är dessa som först avskräcker tjuven. Dessa dekaler kan vara allt från märken till blinkande lampor och syrener. För att personalen ska känna sig trygg och bekväm med larmet är det bra att välja en variant där man alltid kan hålla personlig kontakt med larmcentralen. Om du behöver fråga något är det bara att ringa, oavsett vilken tid på dygnet.

Vilka funktioner i företagslarm är viktiga för dig?

Många anställda är rädda för att använda företagslarmet, möjligtvis en oro över att aktivera larmet trots att inget hänt. Det finns dock bra företagslarm där det ingår fria utryckningar. Genom dessa larm behöver du aldrig oroa dig över att ”ställa till med besvär” om du råkar larma. Hellre säker, eller hur.

Många av dagens företagslarm kan även kopplas via en app. Du kan då få notiser om att personalen har larmat lokalen efter dagen är slut. När du väl ska välja leverantör av ditt företagslarm är det ofta bra att välja någon av de större aktörerna då de ofta har stor närvaro över hela landet. De större aktörerna är dessutom medlemmar i SäkerhetsBranschen, något som säkerställer kvalitet, kompetens och trygghet.

Företagslarm som skyddar din lokal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *